Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Biztonsági kamera

Friss topikok

  • canya71: Jó ez a tecson gyártmányú ip kamera? riasztok-kamerak.hu/ip-kamerarendszerek (2015.08.06. 09:05) Biztonsági kamerák

Biztonsági kamera

2012.05.17. 09:31 rvendel

Mindenkinek fontos a saját és a családja biztonsága, ehhez nem fér kétség. Sajnos nem mindenkinek adatik meg, a lehetőség, hogy biztonsági kamerát szerelhessen a lakása védelmére. Erről szeretnék írni egy pár dolgot, pontosabban arról, hogy hogyan, mennyiért, és milyen biztonsági kamera rendszert érdemes beszerelni.

Rögtön akkor kitérek az első kérdésre, amelyik úgy szól, hogy „Hogyan?”. Először is el kell dönteni, hogy mire kell a kamera? Mit szeretnünk őrizni vele? Udvar, garázs, műhely, bel tér, kül tér, üzlet helység, kassza, stb. Minden helységhez más típusú és más karakterisztikával rendelkező biztonsági kamera szükséges. Ha ezt eldöntöttük, akkor jön a következő nagy kérdés. Hány darabra lesz szükségem? 1-2-3-4-5-6-10? Ez helységfüggő, hiszen lehet, hogy 2 kamera kell, de lehet, hogy ha jó szögben állítjuk be a kamerát, akkor elegendő egy darab is, amelynek nagyobb a látószöge. Ezek persze csak akkor derülnek ki, amikor a szakértő a helyszínen van; de nem árt, ha van egy konkrét elképzelésünk mielőtt bármit lépünk.

A következő kérdés a „Mennyiért?” Ez egy relatív dolog. Nagyon sok cég foglalkozik vagyon védelemmel, és nagyon sok kamera áll a rendelkezésre. Vannak olyan cégek, amelyek a mennyiségre mennek, és vannak, akik a minőségre. Az én személyes véleményem – és ezt most úgy mondom, mint fogyasztó – inkább kifizetek valamit egyszer, és rendesen, mintsem majd 2 havonta szerelőt fizessek. Egy becsületes kamera rendszer nem olcsó mulatság, de úgy gondolom, hogy minden forintot megér az a tény, hogy bármikor, és bárhonnan rálátásom van a lakásomra, irodámra, ingatlanomra ráadásul ezek a térfigyelő kamerák online is vezérelhetőek: megfigyelő kamera.

A harmadik kérdés a „Milyen?” Nos, hát, itt visszatérnék az első kérdésre egy kicsikét. Miután eldöntöttük, hogy mire kell a kamera, akkor már könnyű lesz a milyenre a választ megkapni. Abban a pillanatban, amikor a szakértőnek rálátása lesz a környezeti tényezőkre, fogja tudni, hogy mire van Önnek szüksége. Ettől eltekintve tekintse meg ezt a listát azokról a biztonsági kamerákról, amelyek a mi „arzenálunkban” megtalálhatóak.

Szólj hozzá!

Címkék: kamera biztonsági megfigyelő

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagikamera.blog.hu/api/trackback/id/tr584521656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása