Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Biztonsági kamera

Friss topikok

  • canya71: Jó ez a tecson gyártmányú ip kamera? riasztok-kamerak.hu/ip-kamerarendszerek (2015.08.06. 09:05) Biztonsági kamerák

Biztonsági kamerák

2013.03.26. 11:35 rvendel

A biztonsági kamerák egyre elterjedtebben vannak jelen családi házakban. Viszont ahol biztosan mindenki találkozik biztonsági kamerával az például a boltok, áruházak, irodaházak.

A biztonsági kamerák feladata, hogy az általa készített felvételek segítségével felismerhetővé váljanak a bűnelkövetők. Az üzleti szférában a biztonsági kamerákat egy biztonsági őr vagy portás egészíti ki, aki a biztonsági kamerák által mutatott képeket figyelik, és bármilyen gyanúsat látna intézkednek.

Családi házakban elhelyezett biztonsági kamerákhoz azonban nincs őr. Így az ide elhelyezett biztonsági kamerák rögzített felvételei biztosítanak információt az esetleges behatolásról.

viszont bármilyen biztonsági kamera elhelyezése esetén jól látható helyen fel kell tüntetni, hogy biztonsági kamerával megfigyelt terület.

1 komment

Címkék: kamera kamerák biztonsági kamera

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagikamera.blog.hu/api/trackback/id/tr705172357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása